V Col·loqui Internacional de l'Association Française des Catalanistes: llengua, literatura i culturaConference URL: http://www.licorn-ubs.com/afc2011/index.htm

El V Col·loqui Internacional de l’Association Française des Catalanistes: llengua, literatura i cultura, amb el títol Els Països Catalans i la Bretanya: llengua, patrimoni i identitat, se celebrarà del 13 al 15 d’octubre de 2011 a Lorient, organitzat pel equip de recerca LiCoRN (Lexicographie, Corpus et Ressources Numériques) del Laboratori HCTI–EA 4249 (Héritages et Constructions dans le Texte et l’Image) de la Université de Bretagne-Sud (França). Cada quatre anys, l’Association Française des Catalanistes organitza, de manera itinerant, un col·loqui interdisciplinari que abasta els àmbits de llengua, literatura i cultura catalanes per tal que tots els investigadors i especialistes d’estudis catalans puguin retrobar-se i presentar treballs científics. El Comitè organitzador es complau a convidar totes les persones interessades a presentar una proposta de comunicació!

  
Abstracts
Abstract Submission has been closed
Abstract Review is closed
Meeting Location:
Lorient (França)

Contact Information:
Immaculada Fàbregas
afc-ubs@listes.univ-ubs.fr

Meeting Dates:
The V Col·loqui Internacional de l'Association Française des Catalanistes: llengua, literatura i cultura will be held from 13-Oct-2011 to 15-Oct-2011.

Abstract Submission Information:
Abstracts can be submitted from 28-May-2011 until 29-Sep-2011.
AFC2011, afc-ubs@listes.univ-ubs.fr

Easy Reg Logo LINGUIST Logo EasyAbs